Фронтальні навантажувачі Lovol на виставці Комунтех-2019

Фронтальні навантажувачі Lovol на виставці Комунтех-2019

Виставки Комунтех стали традиційними галузевими заходами, і проводилися в 2019 році вже в 17 раз. Це - одне з найбільших галузевих заходів, які дозволяють споживачем вивчити новинки комунальної та дорожньої техніки від українських і зарубіжних виробників. Міжнародна спеціалізована виставка Комунтех-2019 з супутніми заходами проходила з 5 по 7 листопада 2019 року в Міжнародному виставковому центрі в Києві. Серед представленої техніки були продемонстровані і новинки китайської компанії Lovol. Їх представляла харківська компанія ТОВ Машинері Груп, яка є офіційним дилером компанії Foton Lovol в Україні.

Техніка Lovol: імпортні вузли, контроль якості, оптимальна ергономіка

Foton Lovol - РѕРґРЅР° Р· 50 найбільших корпорацій РІ світі, СЏРєС– виробляють важку спецтехніку. Орієнтується РЅР° обладнання для сільського господарства, будівельних СЂРѕР±С–С‚, Р° також РЅР° використання РІ комунальній С– дорожньо-будівельної сферах. Р— 1994 СЂРѕРєСѓ, коли РІРѕРЅР° була утворена, корпорація зарекомендувала себе СЏРє постачальник СЏРєС–СЃРЅРѕС—, надійної С– доступної Р·Р° ціною техніки, СЏРєР° здатна виконувати різноманітні завдання С– відрізняється хорошим співвідношенням ціни та якості. Р’РёСЃРѕРєР° надійність досягається використанням імпортних (Ліцензійних) вузлів С– РІРёСЃРѕРєРѕСЋ якістю конструкції, Р· використанням оригінальних рішень, що знижують Р·РЅРѕСЃ вузлів. РЎРїСЂРёСЏС” цьому С– система контролю якості РІ процесі виробництва.

Робота з цією технікою зручна і комфортна за рахунок того, що при розробці тут максимально щільно враховуються зручності для оператора, стан систем управління оптимально з точки зору фізіології та психології, сприяє мінімальної стомлюваності під час роботи. На виставці Комунтех-2019 була представлена лінійка техніки від цього концерну, причому як вже відомі моделі, так і ряд новинок, що з'явилися тільки в цьому році. Колісний навантажувач Lovol FL956H: важка новинка з легким керуванням Серед новинок - фронтальний навантажувач Lovol FL956H. Він прийшов на зміну FL956F і FL956F-II, знятих з виробництва. Його відмінними рисами є виняткова надійність, потужність і ергономіка.

Lovol

 

Висока якість забезпечено тим, що тут використані виключно високоякісні вузли, в першу чергу посиленою гідравлічної системи. Адже Lovol працює з італійською компанією Arbos і в значній мірі використовує імпортні комплектуючі і технології. Також концерн при удосконаленні своєї техніки спирається на розробки науково-дослідного центру, створеного ним спільно з японськими фахівцями. Відповідно, особливостями саме цієї моделі є високоякісна гідравліка, що забезпечує як зручність управління, так і високу потужність навантажувача, і відмінний дизайн кабіни, який забезпечує як відмінний огляд, так і максимальну простоту і зручність керування, коли для виконання будь-яких операцій не потрібно значних зусиль або відволікання уваги.

Це СЃРїСЂРёСЏС” оптимальному розподілу СЃРёР» оператора С– зводить РґРѕ РјС–РЅС–РјСѓРјСѓ СЂРёР·РёРє аварії. Вантажопідйомність Lovol FL956H становить 5,5 С‚, РїСЂРё РѕР±СЃСЏР·С– ковша РґРѕ 4,5 РєСѓР±. Рј. Фронтальний навантажувач Lovol FL936F-II: універсальність С– маневреність Навантажувач Lovol FL936F-II - найменший Р· представленої РЅР° виставці лінійки, Р· вантажопідйомністю РґРѕ 3000 РєРі, РїСЂРё РѕР±СЃСЏР·С– ковша РІ 1,8 РєСѓР±. Рј. РџСЂРё цьому РІС–РЅ має С– невелику вагу, С– РІРёСЃРѕРєСѓ маневреність. Особливою зручністю С” те, що управління тут виконано Сѓ вигляді багатофункціонального джойстика, що виключно актуально для маленької маневреної машини.

Система кондиціонування кабіни навантажувача і безліч функцій наприклад таких як повернення ковша в положення копання, плаваюче положення стріли фронтального навантажувача, захист гідравлічної системи від перевантаження, кінцеві датчики відключення підйому стріли і багато іншого при чудовій якості виготовлення робить ковшеві фронтальні навантажувачі LOVOL - ідеальним вибором для споживача Навантажувач Lovol FL936H: золота середина потужності і маневреності Навантажувач Lovol FL936H має вантажопідйомність до 3 т і обсяг ковша від 2 куб. м. Причому оригінальна конструкція останнього забезпечує ефективний захоплення переміщуються матеріалів і ефективно перешкоджає їх розливання або розсипання. Новинкою цього року в навантажувачі стало те, що на ньому тепер встановлюється система багатоступеневої фільтрації палива. Це дозволяє використовувати його без втрати ефективності роботи і частих ремонтів протягом довгого часу, навіть якщо паливо не відрізняються високою якістю.

Лінійка Lovol - для всіх робіт, аж до найважчих

На виставці також було представлено і цілий ряд інших навантажувачів, від важких до невеликих і мобільних. З особливо потужних можна назвати FL955F-II. Агрегат відрізняється високою продуктивністю. Його вантажопідйомність становить 5 т, при ємності ковша 3 куб. м. Зручний для роботи в будь-яку погоду, так як кабіна не тільки високо ергономічна і зручна для оператора, а й має кондиціонування і систему опалення, а двигун забезпечений системою зимового запуску, що дозволяє працювати в будь-яку погоду, в найскладніших умовах.

Також до тяжких відносяться і навантажувач FL966H, з його 6500 кг вантажопідйомності і обсягом ковша, в залежності від модифікації, від 4 до 6,5 куб. м, і FL976H здатного підняти 7000 кг. Всі представлені навантажувачі оснащені потужними гідравлічними системами, що забезпечують плавність і м'якість роботи, відрізняються максимальною ергономікою управління за допомогою джойстика, мають виключно потужну посилену підвіску, напівавтоматичну або автоматичну коробку передач.

Двигуни на всіх колісних навантажувачах цієї лінійки - 6-циліндрові, з прямим уприскуванням і турбонаддувом, що дозволяє забезпечувати роботу навіть при найбільших навантаженнях. Під час виставки Комунтех-2019 консультації щодо техніки покупцем і зацікавленим особам надавалися безпосередньо інженерами і менеджерами Foton Lovol, які пов'язані безпосередньо з виробництвом цієї техніки, і прибули з Китаю.

Цікавою пропозицією була виставлена спеціальна ціна на спецтехніку LOVOL HEAVY, запропонована компанією ТОВ Машинері Груп. Краща ціна - Краща якість - Все це спецтехніка LOVOL. Співробітники компанії Машинері Груп нададуть вам якісну технічну консультацію на техніку, що поставляється, а також організують Тест драйв фронтального навантажувача Ловол і обов'язково буде запропонована спеціальна ціна!

 

фронтальный рогрузчик РґР»СЏ трактора

Новости:
  • 2020-08-14
    Выбор погрузчика
    Эксплуатация техники позволяет без труда осуществить сложные процессы РїРѕРіСЂСѓР·РєРё. Способности поднимать большие РіСЂСѓР·С‹ Рё работать 24 часа РІ С...
  • 2020-07-13
    Эксплуатация фронтального погрузчика
    Фронтальные погрузчики заслужили название надежной техники не просто так, хотя бывают и поломки, как у любой спецтехники. Работа в сложных...
  • 2020-06-13
    Экскаватор Lovol FR260D
    Экскаватор Lovol FR260D СЃ силовой установкой ISUZU мощностью 130 РєР’С‚. Стандартная емкость ковша РЅРѕРІРѕРіРѕ экскаватора - 1.2 Рј3 Новая кабина РіСѓСЃРµР...
  • 2020-05-13
    Экскаваторы-погрузчики Caterpillar
    Экскаваторы-погрузчики Caterpillar 428, 432, 434 и 444, получили новый товарный знак и имеют модернизированную систему управления, которая включает ан...

Фронтальные погрузчики применяются в следующих отраслях:

  • Строительство
  • Нефтепереработка
  • Энергетика
  • Машиностроение
  • Химическая
  • Металлургия