Три фронтальних навантажувача Lovol FL936H - дорожникам м. Харкова

Три фронтальних навантажувача Lovol FL936H - дорожникам м. Харкова

Шляхрембуд Рј.Харкова - велика організація, що має значну кількість техніки. Але РІ 2019 СЂ нею було придбано 3 фронтальних навантажувача Lovol FL936H, перевагами СЏРєРёС… С” РІРёСЃРѕРєР° надійність, потужність С– комфорт для РІРѕРґС–СЏ, що знижує СЂРёР·РёРє виникнення аварій через втому, що особливо актуально РїСЂРё проведенні СЂРѕР±С–С‚ РЅР° вулицях великого міста. Р¤СЂРѕРЅС‚альні навантажувачі були забезпечені додатковим спеціалізованим обладнанням, орієнтованим РЅР° проведення саме дорожніх СЂРѕР±С–С‚. Причому Р· особливим акцентом РЅР° використання техніки РІ Р±СѓРґСЊ-СЏРєРёС… РїРѕРіРѕРґРЅРёС… умовах, С– РЅР° максимальну ефективність С– комфортність для операторів.

навантажувач Lovol FL936H

Що являє собою Lovol FL936H

Фронтальний навантажувач Lovol FL936H РІС–дноситься РґРѕ спецтехніки середньої тяжкості, СЏРєРёР№ здатний піднімати ковшем РґРѕ 3 С‚ вантажу.

При цьому сам він відрізняється досить помірною вагою в 10 т, що дозволяє йому працювати в найрізноманітніших умовах. Можливість використання змінного обладнання при компактності габаритів забезпечують найбільшу універсальність використання цього обладнання в міських умовах. Цьому сприяє і його хороша маневреність, а також хороший огляд і забезпечення гарної підсвічування робочої площі, що дозволяє проводити роботи навіть в нічний час. У стандартній комплектації навантажувач має ківш об'ємом 2 куб. м.

навантажувач Lovol FL936H - дорожникам м. Харков

Він має оригінальну конструкцію і забезпечений перегородками. Завдяки цьому переносяться в ковші матеріали не проливаються і не висипаються. У нових ковшових навантажувачах Lovol FL936H встановлена система багатоступеневої фільтрації палива. Завдяки її застосуванню навіть при використанні не самого високоякісного дизельного палива форсунки залишаються чистими, впорскування палива не порушується. Тому техніка може довгий час обходитися без додаткового очищення форсунок, без зайвого зносу мотора. Ефективна система уприскування палива забезпечує хорошу економічність мотора. Сам двигун тут шестициліндровий, з прямим уприскуванням і водяним охолодженням і наявністю турбонаддува. У комплекті з поставленими для Харківського Шляхрембуду погрузчиками було надано й додаткове устаткування, яке дозволяє проводити різноманітні дорожні роботи.

Комфорт оператора Lovol FL936H - відсутність аварій від втоми

Особливу увагу при виборі техніки покупці приділили якості організації робочого місця оператора. Їх привабила вдосконалена системи клімат-контролю, звукоізоляція, комфортність перебування всередині кабіни. Це було однією з важливих причин вибору і придбання саме цієї техніки, оскільки саме ці навантажувачі виявилися здатні забезпечити мінімальну стомлюваність оператора і зниження ризику помилок через стомлення, що особливо актуально на вулицях міста. КП Шляхрембуд зупинився на виборі фронтальних навантажувачів Lovol FL936H для дорожніх робіт і тому, що ця техніка відрізняється високою надійністю, має найкраще на українському ринку співвідношення ціни і якості для подібного роду спецтехніки, а також має низькі витрати при обслуговуванні техніки.

Фронтальний навантажувач Lovol FL936H

Компанія ТОВ Machinery Group також забезпечує і сервісні роботи для даної техніки, забезпечує спеціальна ціни при придбанні обладнання, оскільки безпосередньо працює з підприємствами концерну Foton Lovol, регулярно вивчає всі зміни, які вносяться в цю техніку. Адже компанія є офіційним дистриб'ютором цієї техніки в Україні.

Новости:
  • 2020-08-14
    Выбор погрузчика
    Эксплуатация техники позволяет без труда осуществить сложные процессы РїРѕРіСЂСѓР·РєРё. Способности поднимать большие РіСЂСѓР·С‹ Рё работать 24 часа РІ С...
  • 2020-07-13
    Эксплуатация фронтального погрузчика
    Фронтальные погрузчики заслужили название надежной техники не просто так, хотя бывают и поломки, как у любой спецтехники. Работа в сложных...
  • 2020-06-13
    Экскаватор Lovol FR260D
    Экскаватор Lovol FR260D СЃ силовой установкой ISUZU мощностью 130 РєР’С‚. Стандартная емкость ковша РЅРѕРІРѕРіРѕ экскаватора - 1.2 Рј3 Новая кабина РіСѓСЃРµР...
  • 2020-05-13
    Экскаваторы-погрузчики Caterpillar
    Экскаваторы-погрузчики Caterpillar 428, 432, 434 и 444, получили новый товарный знак и имеют модернизированную систему управления, которая включает ан...

Фронтальные погрузчики применяются в следующих отраслях:

  • Строительство
  • Нефтепереработка
  • Энергетика
  • Машиностроение
  • Химическая
  • Металлургия